Предистория, карта, флаг, население, среда и факти

1 year agoАко това са първите ви няколко пъти до Аруба след това, трябва да проверите местоположението на Eagle Beach нагоре до мястото на Hi-rise. Ако сте наистина опитен турист, има някои изключителни предложения в близост до града. Ораниестад беше зашеметяващ, единственото нещо е, че е много от общността. Имахме възможността да направим обиколка, която изясни историята на острова и се насладихме на плажа. Районът беше типичната пристанищна общност на круизни лайнери, с едно изключение, беше много подреден и имаше прекрасна архитектура.

Корнелиус Еман основа Aruba Aloe Balm и постепенно индустрията се превърна в наистина важна към икономическия климат. В един момент две трети от острова беше покрит с полета с алое вера, а също така Аруба се оказа най-големият износител на алое в света. По отношение на етническата структура, населението се оценява на 75% метиси, 15% черни, както и 10% различни други етнически произход. Наследството на Arawak е по-мощно на Аруба, отколкото на много карибски острови; въпреки че не са останали пълнокръвни аборигени, функциите на островитяните ясно показват тяхното генетично аравакско наследство.

  • В тази встъпителна сесия има дискусия от или в подкрепа на Guv на политиката иска и през следващата година да приложи правителството през 2015 г.
  • Има три медицински колежа, American College College of Medicine Aruba, Aureus College College of Medicine и Xavier University School of Medicine, в допълнение към своя собствен в цялата страна колеж, колежът на Аруба.
  • Градът също така се състои от исторически, археологически, а също и нумизматични музеи.
  • В процеса се откриват очарователни реставрирани сгради на място, като еко- приятелски “stadhuis” недвижими имоти кметството, където се сключват законни бракове.

Този жилищен или търговски имот се намира близо до центъра на Ораниестад и също така разполага с безплатен Wi-Fi, Kramulous.Ru прохладни пространства, както и сутрешно хранене. A1 Apartment or condo Aruba е просто на 800 метра от привлекателното крайбрежие на острова. Разполагащ с 40-акров личен ренесансов остров и плажове, този хотел в Ораниестад предлага както само за възрастни Renaissance Marina Resort, така и настаняване на домакинства в Renaissance Sea Suites. Остров Аруба показва километри плажове с бял пясък.

Очарователни върнати забележителни сгради се откриват по протежение на пътя, като например зеления „stadhuis“ недвижим имот на общинската управа, където се установяват законни брачни отношения. Нашият малък островен скъпоценен камък е сгушен в уютните южни Карибски басейни с близо 100 различни националности, които с удоволствие съжителстват. Каним всички посетители на сайта с топли усмивки, както и топло приемане. Аруба, остров, разположен югозападно от Малките Антили в Карибско море, на около 50 мили северозападно от Кюрасао и също на 18 мили северно от венецуелския полуостров Парагуана. Аруба е остров, който се намира югозападно от Малките Антили в Карибско море, на около 50 мили северозападно от Кюрасао, както и на 18 мили северно от венецуелския полуостров Парагуана.

Marvels Boutique Resort

Невероятни улични стенописи, Https://Kramulous.Ru мозайки, цифрова фотография, боя, мода, а също и различни други категории могат да бъдат оценени по време на Панаира на изкуствата в Сан Николас, както и галерии, магазини, а също и стенописите идват на посетителите на сайта през цялата година. Напълно препоръчваме да видите този „Град на зори“, за да изпитате неговия мотивиращ блясък. Федералното правителство търси частно-публични партньорства, за да помогне да се разберат плановете му. Бюрото за дейности на Pelican Adventures във фоайето може да организира екскурзии до острова, круизни кораби, както и водни спортове по време на престоя ви в Аруба. Комбинацията от пътуването Globe Food Trip ви отвежда на готварско приключение, за да откриете тенджерата на Аруба.

За хотели в Ораньестад, които предлагат високо оценено сутрешно хранене, опитайте Marvels Shop Hotel, Aruba Surfside Marina и също Летище Hyatt Area Aruba. Използвайки напълно безплатен WiFi, а също и безплатен ексклузивен паркинг, E Solo Aruba Apartments се намира в Ораньестад, само на 1,2 километра от Друиф. Намиращ се в Ораниестад, както и в рамките на 12 минути път с кола от основните плажове, RH Store Hotel Aruba предлага двор, места за непушачи, безплатен WiFi, както и фитнес център. Включващ бар и общ салон, хотел Victoria City се намира в Ораньестад, на много по-малко от 1 километър от крайбрежната линия Surfside и на 11 минути пеша от Renaissance. „… Прекрасна обстановка, бриз, много лесен достъп до това, което искам, както и изисквам…“. Лични разпечатки, картички, както и подаръци или справочници за музиканти.

Поради многобройните си брегове, това е предпочитано място за водни спортове. Градът има какво да предложи за цялото семейство, от пазаруване, хранене, културни дейности, както и пикници в парка. Allow’s изследва райони в този зашеметяващ град, които трябва да посетите, докато сте в Аруба. Тези дейности се съсредоточават предимно върху туризма, но задграничните финансови и различни други услуги са допълнително важни. До края на 18-ти век Аруба е била използвана от колониалните власти за размножаване на коне, а също и местни и континентални индианци са служели като пастири.

Със своите грижовни магарета Donkey Sanctuary в Аруба даде съвсем ново значение на науката за „лечение на коне“. В приюта можете да прегърнете или нахраните магарето с ръка. Туристите, както и жителите, използват известната количка на Ораньестад, за да се придвижват из града. Запознаването с града никога не е било по-лесно или по-удовлетворяващо. Кабинковият лифт минава през главния път, който е напълно възстановен и Kramulous.ru също е превърнат направо в привлекателен пешеходен търговски център.

Южно крайбрежие

Кабинет Правните, изпълнителните и съдебните правомощия са предоставени на парламента, който се помещава в ресурсите на Аруба, Ораньестад. Парламентът на Аруба включва 21 членове, избрани чрез всеобщо гласуване. Мандатът на парламента е разделен на 4 сесийни години. Всеки 2-ри вторник на септември започва чисто нова сесийна година. В тази встъпителна сесия има дискусия от или в подкрепа на управителя на плана, изчезнал и следващата година за прилагане на федералното правителство миналата година. Ораниестад е различна смесица от старо и ново, което придава различен чар на финансирането на Аруба.

Korps Politie Aruba е полицията на острова и управлява районните участъци в Ораниестад, Норд, Сан Николас, както и Санта Круз, където е седалището му. Докато холандският е единственият език за всички управленски, а също и правни въпроси, папиаменто е основният език, който се използва в Аруба. Papiamento е португалски, а също и испански креолски език, говорен на Аруба, Бонайре и Кюрасао, който също интегрира думи от холандски, както и от много западноафрикански езици. Английски и испански също се говорят, като тяхната употреба всъщност е нараснала поради туризма. Различни други често срещани езици, които се говорят, в зависимост от размера на тяхната област, са португалски, кантонски, френски и немски. През 2019 г. наскоро появилите се евакуирани венецуелци се оценяват на около 17 000, което представлява около 15% от населението на острова.

Холандски колониални сгради в пастелни нюанси, оживени цветове и също така прекрасни магазини се редят по пътищата. Излезте от разрушеното игрище, както и в задните улички, за да откриете, както и да откриете този рай за професионални фотографи. Както в много нации, в Аруба няма лятно часово време. Според министъра на интеграцията, инфраструктурата, както и на атмосферата Ослин Бенито Севингер, кампании като Bo Aruba помагат на нацията да получи конкурентно предимство пред другите карибски острови.

Островът се намира извън обичайния курс на урагани, макар че понякога човек го достига. Изцяло естествената зеленина се състои от разнообразие от устойчиви на суша кактуси, храсти и дървета. Малки участъци от града са формирани от колекция от синтетични разработки на земя точно в морето. Съвременният ренесансов пазар, заедно със заобикалящия го парк Queen Wilhelmina, се намира в рамките на това мелиориране. Важната орнитологична зона на островите на кораловия риф Ораньестад се намира до главното пристанище. Средната ежедневна консумация в Аруба е свързана с m3/ден, както и типичното производство на електроенергия е 104 MW.

Аруба е предимно равна с няколко хълмисти склона, както и е известна с неговите бели пясъчни плажове. Островите, разположени на север от венецуелския бряг или наречени Подветрени Антили. Аруба е част от тази островна група заедно с Кюрасао, а също и Бонайре и няколко острова на Венецуела, като остров Маргарита. Аруба е сред Малките Антилски острови, разположени в южната част на Карибско море.

Нивото на раждаемост и смъртност са сравнително намалени, както и цената на естественото нарастване е по-ниска от средната за Западна Индия. Продължителността на живота както за мъжете, така и за жените е сред най-високите в района и също се доближава до тази в развитите страни. На някои места огромни монолитни камъни от диорит са странно натрупани един върху друг.

, началната столица на Аруба
PREVIOUS POST
Процедура Работни подробности Публични услуги Администрация на Аруба
NEXT POST

Deja una respuesta

Your email address will not be published. Required fields are marked *