Аруба Столицата на Аруба

Аруба е резиденция на няколко атрактивни брегови линии, но ако сте отседнали в Ораньестад, препоръчваме Surfside Coastline в района на Midtown. Той е дом на топлите повърхностни води, с които Карибите са известни, но също така се гордее с много дървета Kwihi, които създават сенчести места за разхлабване. Освен това има плаващ аквапарк за младежите, плажни барове за възрастни и легла на брега под наем. Hooiberg е вулканично развитие, издигащо се на височина 165 метра в съоръжението на остров Аруба, което го прави лесно да се види от всяка точка на острова.

В Държавната наредба за валутни транзакции ще намерите разпоредбите, които тревожат валутните покупки. Що се отнася до транзакции с ресурси, връщания и аруба, където се намира също и сетълменти на приходи, CBA ги регулира, като одобрява лицензи за валута или изявления конкретно. Физическо лице може да извършва покупки на чуждестранен капитал до триста хиляди арубски флорина (300 000 Afl.) за календарна година или съпоставимата сума в чуждестранни пари. Една компания може да извършва сделки с международни ресурси до седемстотин, а също и петдесет хиляди арубски флорина (750 000 Afl) за фискална година или равностойността им в чуждестранни пари.

  • В тази начална сесия е презентация от или от името на губернатора на плана, който е изчезнал и следващата година за изпълнение на правителството през 2015 г.
  • Има 3 медицински колежа, Американски университетски институт по медицина в Аруба, Медицински факултет на университета Ауреус и също така Медицински институт на университета Ксавие, както и собствен национален университет, Колежа на Аруба.
  • По пътя се откриват забележителни реставрирани сгради на обекта, като екологичния недвижим имот „stadhuis“ кметството, където се осъществяват законни брачни отношения.

Заедно с WEB Aruba NV, двете компании споделят един и същ майчински и татко холдинг, който е Utilities Aruba NV. От брутния национален продукт на Аруба се прави чрез туризъм, както и чрез съответните дейности. Много посетители са от Съединените щати и Канада с пазарен дял от 73,3%, следвани от Латинска Америка с 15,2%, както и от Европа с 8,3%. Основният валутен курс на арубския флорин е фиксиран към щатския долар на 1,80 флорина за 1 щатски долар.

Основното и второто образование са безплатни, както и, като се има предвид, че през 1999 г., се изисква от 4-годишна възраст до 16. Холандският е основният език на насочване, като Papiamentu се използва в някои основни класни стаи. Университетът на Аруба, педагогически колеж и квартален колеж предоставят насоки след завършено образование, въпреки че мнозинството от жителите на Аруба отиват в чужбина за колеж. Papiamentu (допълнително се говори в Кюрасао, а също и в Бонайре), креол, който е напреднал предимно от португалски, испански и холандски. Около три четвърти от хората са римокатолици; има малко малцинства от протестанти, а също и Свидетели на Създателя.

Resources Reliance Real Estate

Това създаде Холандските Антили, които обединиха всички холандски рояци в Карибите в една административна структура. Много жители на Аруба обаче бяха недоволни от споразумението, тъй като чисто новото държавно устройство се възприемаше като контролирано от Кюрасао. Живият, колониален център на Аруба всъщност претърпя значително подмладяване през последните няколко години, така че… Съвсем новите фирми плащат такса за записване при записване в Камарата на бизнеса и индустрията на Аруба, както и годишна такса за плащане. Представете си уникални диви диви дървета, погледнете оживения холандски колониален стил и също пазарувайте от пазарите за занаяти в Ораньестад.

Веспучи, а също и историите на Охеда стимулираха интереса към Аруба, а също и испанците започнаха да колонизират острова. Алонсо де Охеда е определен за първия губернатор на острова през 1508 г. От 1513 г. испанците започват да оковават Какетиос, като изпращат няколко на труд в мините на Испаньола.

Освен производството, WEB също се грижи за разпределението на водата на острова. (NV Elmar) е единственият доставчик на електроенергия на остров Аруба. NV Elmar също така предоставя на своите клиенти възможността да включат слънчев панел или вятърни турбини.

Модерната сграда, наричана на холандски „Cultureel Centrum“, е официално открита на 15 ноември 1958 г. Регионалните събития се провеждат по-долу с регионални и световни артисти, които се представят в театъра през цялата година. На няколко крачки от прекрасната елегантност на белите пясъци на Ийгъл Бийч се намира Alhambra Gambling enterprise, конвенционално хазартно предприятие, включващо игри на маса, както и машина за плодове. Всъщност съществува повече от 20 години и има над 460 най-съвременни слота, което го прави най-горещата дестинация за видеоигри в Аруба.

Южен бряг

Парламентът

Казармите на морската пехота Savaneta са базирани допълнително тук, където се помещават Кралският холандски флот, Корпусът на морската пехота на Холандия, бреговата охрана на Холандия, както и въоръжените сили на Аруба. Аруба изготви NCTVI през 2018 г. като част от усилията за укрепване на своята стратегия, ръководена от разузнаване, за транснационални криминални разследвания и стратегии за борба с тероризма. Намерено в ресурсите Oranjestad, Aruba NCB е част от специална национална система за тероризъм и безопасност, наречена Национално централно бюро за борба с тероризма, безопасност и сигурност, както и INTERPOL. Ораниестад е дом на няколко завладяващи галерии, но Националната археологическа галерия се счита за една от най-добрите. Разположен в предишната резиденция на домакинството на Екюри, той представя местни артефакти, датиращи от 2500 г. пр. н. е., както и предлага поглед направо към живота на острова преди европейското заселване. Музеят също така съдържа изложба на съвременни островни художници, които използват исторически стилове в своите артикули.

Отвъд плажовете с бял пясък се крие просперираща кулинарна сцена, единствени по рода си хотели, както и незабравими екстериорни дейности. Използвайте нашия календар за ниски тарифи, за да намерите най-ниските тарифи прочетете повече в официалния блог на Kramulous полетите до Аруба са лесно достъпни във вашия глобален прозорец за пътуване. Безупречните брегове и тюркоазените води привличат хората към този идеален холандски остров, но приятните собственици на жилища и оживеното глобално общество са какво ги кара да се връщат. Проверяваме за мръсни думи, както и потвърждаваме достоверността на всички отзиви от гости, преди да ги включим в нашия уебсайт.

Островът се намира извън типичния курс на циклони, въпреки че някой понякога достига Естествените растения съдържат набор от устойчиви на суша кактуси, храсти, както и дървета. Малки участъци от града са развити от поредица от изкуствени разширения на земя направо в морето. Днешният ренесансов пазар, по със заобикалящия парк Queen Wilhelmina, съществува в рамките на това подобрение на земята. Важното място за птици на островите Ораниестад Риф се намира до главното пристанище. Средната дневна употреба в Аруба е около m3/ден. , а типичното генериране на електроенергия е 104 MW.

Аруба в крайна сметка влезе в рояка на Кюрасао и зависимостите в допълнение към Бонер. През 19-ти век се създава икономически климат, основан на добив на злато, производство на фосфати, както и насаждения от алое вера, но въпреки това островът остава сравнително неподходящо затънтено място. Холандия отне Аруба от Испания през 1636 г. по време на Тридесетгодишната битка. Питър Стайвесант, по-късно назначен в Ню Амстердам, беше първоначалният холандски губернатор.

Археологическото доказателство препоръчва да се продължат уеб връзките между тези местни арубанци и американските индианци от континенталната част на Южна Америка. Имаше различни имена за Аруба, използвани от други индиански отбори, всяко от които можеше да се добави към съвременното име Аруба. Друго име на Caquetio за острова е Oibubia, което означава “воден остров”. Калинаго също имаше две имена за острова Ora Oubao, което означава „Покриващ остров“, а също и Oirubae, което означава „Приятел на Кюрасао“.

545 Aruba Resources City Снимки, стокови изображения и вектори
PREVIOUS POST
В изображения
NEXT POST

Deja una respuesta

Your email address will not be published. Required fields are marked *